Afslanken met 

NewFigure

PERSOONLIJK DIEETPLAN

Samen met jou maak ik jouw persoonlijk dieetplan. Het wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, jouw leefpatroon, jouw streefgewicht en eventuele medische complicaties.
Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en amino voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen val je af zonder honger of verlies van spiermassa.
Jouw persoonlijke dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

MEDISCH VERANTWOORD

Ik maak een lichaamsscan van jou met een Tanita body composition weegschaal, die gedetailleerde informatie over jouw lichaam verzamelt en informatie geeft over jouw gezondheid en fitheid.
Heb je medische klachten of slik je medicatie, dan kan je zonder problemen afvallen met NewFigure.
Je huisarts kan direct van mij alle informatie krijgen over de dieetmethode en jouw persoonlijke plan.

OPTIMALE ONDERSTEUNING

Ik bespreek met je hoeveel weken er nodig zullen zijn om jouw streefgewicht te behalen. Je krijgt informatie over de gemiddelde gewichtsafname per week om je een realistisch beeld te geven.
Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor je sneller of langzamer afvalt. Iedere week bespreek je de voortgang en krijg je tips om moeilijke momenten te voorkomen.

NEWFIGURE KOSTEN

De kosten van de NewFigure afslankbehandeling in de kliniek of online zijn € 26 per week.
Diverse zorgverzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekeringen de kosten van een traject die erkende en geregistreerde gewichtsconsulenten begeleiden. Als je vragen hierover hebt, beantwoord ik deze met veel plezier.

– Get Back in Shape –
Hét combinatie pakket NewFigure & Bodytec

 

 

Wil jij graag lekker in je vel zitten?
Wil je gezond en fit worden én tegelijkertijd afvallen?
Doe dan nu mee aan de Get Back in Shape afslank-challenge!

Tijdens de 8 weken durende challenge krijg je:

 

 • Een intake t.w.v. € 50
 • Voor en na foto (indien gewenst)
 • 8 x personal EMS Bodytec-trainingen
 • Een voedingsplan incl. voedingssupplementen
 • 8 x NewFigure aminozuren t.w.v. € 208
 • 2 x NewFigure Total Body Cleanse t.w.v. € 49
 • Toegang tot het NewFigure-receptenboek
 • Tips
 • 8 x weging met de professionele Tanita Bodyscan
 • Eindconsult met een Hoe verder? gesprek
 • 8 x wekelijks consult
 • Speciale verplichte Bodytec onderkleding t.w.v. € 45

Dat klinkt toch als muziek in de oren? Meld je dan nu meteen aan. 

 

hoe werkt de newfigure methode?

De eerste dag van iedere week is een appel/ananasdag. De ondersteuning van de NewFigure amino complex voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het gewichtsverlies wordt gestimuleerd.

De appel/ananasdag duurt tot 14.00 uur, hierna neem je wat drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten, volgens het dieetschema van jouw persoonlijke voedingscoach.

Het voedingsprogramma van de overige weekdagen bestaat uit zes eetmomenten per dag. Om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Wat je kunt eten vind je terug in het schema dat ik met jou heb opgesteld. De amino complex voedingssupplementen neem je 10 minuten voor het ontbijt, lunch en avondeten in. Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat van NewFigure om afvalstoffen i.c.m. water te verminderen.

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van mij bij de intake. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar met mate.

Voor de momenten waarop het niet mogelijk is om het dieetplan te volgen gebruik je LipoSan Ultra. Het is een effectief natuurlijk middel, dat je kan gebruiken wanneer je tijdelijk afwijkt van je persoonlijke voedingsplan bij vakantie, diner of verjaardag.

Je hebt wekelijks contact met mij in de studio of online, zodat je er niet alleen voor staat. Naast het voedingsprogramma, de voedingssupplementen en de persoonlijke begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Aan het einde van het NewFigure dieet begin je langzaam met een re- integratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Je werkt langzaam toe naar een normaal voedingspatroon, waarbij je niet meer zult afvallen, maar ook niet meer zult aankomen.

We ronden pas af wanneer je zelf grip hebt op je eetgewoontes en weet hoe je een eventuele terugval direct met NewFigure kunt corrigeren.

Wat zeggen anderen…

“Al een tijd zat ik niet lekker in mijn vel, te zwaar en weinig energie. Ik had al van alles zelf geprobeerd om beter te gaan eten en meer te gaan bewegen, maar ik concludeerde dat een stok achter de deur voor mij toch wel beter zou zijn.

Ik heb een eigen zaak en ben meer dan fulltime aan het werk. Hierdoor heb ik weinig tijd om uitgebreid te gaan koken voor mijzelf naast mijn gezin of om uren in de sportschool door te brengen. Ik ben gaan zoeken naar een verantwoorde manier om fitter te worden zonder ingewikkeld dieet of sportroutines. Ik kwam uit bij VEM in Tiel. Afvallen door gewoon te eten, gezonde keuzes te maken en het activeren van je vetverbranding met supplementen zoals aminozuren (net als Maxima 😉). In combi met de personal training van 20 minuten val je af met behoud van je spiermassa waardoor je strak in je vel blijft!

Ik volg nu 3 maanden een combinatie van voedingsbegeleiding en sporten: 20 minuten aan het EMSapparaat. Ik ben 11 kilo afgevallen en voel me veel fitter, nu al!

Marjolein is een hele fijne dame, die veel uitleg geeft, met je meedenkt en je opzweept tijdens het branden van je spieren bij de workout “Kom op, houd vol!”.

Het wegen is bijzonder omdat we veel minder letten op het gewicht, maar veel meer op de hoeveelheid vetmassa die eraf is en spiermassa die erbij komt. Elke week krijg je een mooie uitdraai mee met allemaal grafiekjes. Het sporten is 20 minuten knallen, aan het EMS apparaat. Het is niet uit te leggen hoe het voelt, als de puls aangaat trekken al je spieren strak, waardoor simpelweg je arm optillen al zwaar is. Na 20 minuten voel je dat je heel flink gewerkt hebt en daarna heb ik altijd spierpijn. Marjolein weet dan ook altijd je randje op te zoeken en de training aan te passen aan je veranderende lichaam.

Ik raad iedereen deze methode aan, het is heel eenvoudig te doen naast je drukke leven!”

Petra