Vem Vitaal

Blog

Bewustworden van jouw gedrag

Je herinnert je vast nog die eerste kilo’s die eraf vlogen. Wat ging dat snel! Die eerste kilo’s gaan meestal vrij makkelijk, dat komt omdat je ook vocht verliest en vaak minder zout binnenkrijgt dan je gewend was. Daarna daalt het tempo en soms stagneert het afvallen zelfs. Waar ligt dat aan??

Er zijn een heleboel factoren die ervoor kunnen zorgen dat het afvallen minder goed lukt. Zit je op de een of ander manier niet zo lekker in je vel of gebeuren er dingen in je leven waardoor de focus niet zo op gezond eten en afvallen ligt. Heb je last van hormonale veranderingen of houd je misschien vocht vast?

Het kan allemaal het afvalproces vertragen MAAR ga ook een bij jezelf te rade; ben je nog wel op dezelfde manier bezig al toen je begon?? Misschien begin je langzaam weer terug te vallen in oude gewoonten. Gewoonten uit de tijd voor je begon met afvallen. Het verschil kan al zitten in kleine dingen, zoals toch weer dropjes snoepen in de auto, minder vaak het gebak afslaan op je werk of minder beweging. Al die kleine beetjes zorgen er dan voor dat je niet meer zo snel afvalt.

Tijdens mijn coaching traject gaan we op zoek naar die dingen die bij jou voor terugval zorgen. Het is een leerproces en Nee het gaat niet altijd direct goed, maar daarna pak je de draad weer op! Blijf VOORUIT kijken richting jouw doelen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *