Vem Vitaal

Blog

Het nieuwe jaar…

Je hoort jezelf het nog zo stellig zeggen: “Dit jaar ga ik werken aan een gezondere leefstijl, gaan die extra kilo’s eraf en blijf ik in beweging!” Maar waar sta je vandaag met al je goede voornemens? Gaat het zoals verwacht en zie je al resultaat of ben je gezwicht en zit je weer in je oude patroon?

Gedragsverandering is niet eenvoudig en je bent niet de enige die dit lastig vindt. Op andere vlakken ben je toch echt een doorzetter maar waarom kan je dit dan niet volhouden? Een nieuw patroon aannemen, iets eigen maken en tegelijkertijd het nut ervan inzien is lastig, maar zeker niet onmogelijk! Als je inzicht krijgt  in de verschillende fases van gedragsverandering en leert hoe je voortgang boekt, heb je de meeste kans op blijvend succes. Een goede voorbereiding is dus het halve werk, weet waar je aan begint, waarom je het doet en hoe je het gaat aanpakken. 

Ik begeleid je tijdens de NewFigure afslankmethode zodat wij samen jouw doelen bereiken. Het helpt echt om het samen te doen! Samen vieren wij jouw successen en help ik je door de lastige momenten heen d.m.v. gepast advies, motivatie en de handvatten om je door deze momenten heen te loodsen. Dus aarzel niet, ook jij kan het. Schrijf je in voor een gratis intakegesprek. Ik sta voor je klaar!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *