Wij begeleiden jou naar een

Fit, gezond & gelukkig leven

Bij Vem Vitaal sta jij centraal

Wij stellen jouw eerst de vraag waarom wil je veranderen? Als je die vraag oprecht beantwoordt sta je dichterbij je gevoel, begrijp je de waarde van verandering en wat het proces je uiteindelijk oplevert. Daarna bespreken wij de mogelijkheden binnen ons aanbod en gaan wij samen een plan van aanpak maken. Het is haalbaar ook voor jou!  

EMS Bodytec

Fit Sterk en Slank in 20 minuten. Een revolutionaire training door middel van impulsen. EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie, trainen met weerstand. In korte tijd zichtbaar resultaat, 20 minuten is gelijk aan 3 uur sporten in de sportschool.

Voedingsadvies & Leefstijlcoaching

Fit Gezond en Gelukkig onze 3 peilers waarmee we binnen ons aanbod werken. Ben jij klaar met dat altijd weer vermoeide en futloze gevoel? Heb jij wel eens stil gestaan dat dit kan komen door een verkeerd voedingspatroon? Weet jij niet waar te beginnen? Wij kunnen jouw begeleiden zodat je weer lekker in je vel zit.

Pakketten

Wij bieden de volgende standaard pakketten aan maar stellen tevens individuele pakketten samen aan de hand van jouw wensen. Voor vragen neem  contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VEM Vitaal staat voor Voeding, Energie en Motivatie

Dit zijn voor ons de kernwaarden naar een Fit, Gezond en Gelukkig leven. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen haalbaar is met de juiste aanpak, een plan op maat. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan; EMS personal training, voedings- en leefstijlcoaching. Jij staat bij ons centraal! 

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze met veel plezier.

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze met veel plezier.

EMS Bodytec Tiel

  • Snel fit in 20 min per week
  • Total Body workout
  • Weerstandstraining
  • Personal training
  • Een strak en sterk lichaam
  • Niet belastend voor je gewrichten
  • Persoonlijke aandacht
  • Ondersteuning bij afvallen
  • Effectief tegen rugklachten
  • Training bij blessures mogelijk bevordert herstel

Zou je meer willen weten over EMS Bodytec? Dan maken wij graag een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Voedingsadvies & Leefstijlcoaching

Tegenwoordig vind je zoveel informatie over voeding en leefstijl op het internet waarom zou je dan nog extra begeleiding nodig hebben? Omdat je door het bomen het bos niet meer ziet, wat is nou goed en slecht, het lijkt iedere dag te veranderen, dan dit dan dat zo gaan we maar door…

Bij ons gaan we terug naar de basis/de kern en houden we het vooral simpel. Letten wij op de energie inname en de behoefte van het lichaam.  Het goed voeden van je lichaam, zorgen voor voldoende voedingsstoffen.

Voeding in combinatie met beweging, niks overdrijven maar stapje voor stapje werken aan een betere versie van jezelf. Als je weet waarom je wilt veranderen en welk gevoel dat jou geeft dan merk je dat het veel makkelijker is om een gezond voedingspatroon aan te houden. Wanneer je rust creëert in je hoofd, is je focus en planning beter.

Wij implementeren coaching in het voedingstraject en gaan verder dan alleen het “opleggen” van een voedingsschema. Wij gaan voor een duurzame gedragsverandering, daar heb je je hele leven profijt bij.

Pakketten

Voor onze EMS training, voeding- en leefstijlcoaching bieden we verschillende pakketten aan. Ben je benieuwd welke bij jou past?

blog

Angsten overwinnen!

Angsten overwinnen!

Vandaag ben ik mezelf echt tegengekomen. Het plan was samen met mijn dochter klimmen in het Indoor klimpark Coronel. Het klimpark staat bekend om het mooie parcour met verschillende niveaus. Bij binnenkomst zag ik dat het best hoog was maar voor ons geluk konden we...

Lees meer
Het nieuwe jaar…

Het nieuwe jaar…

Je hoort jezelf het nog zo stellig zeggen: “Dit jaar ga ik werken aan een gezondere leefstijl, gaan die extra kilo's eraf en blijf ik in beweging!” Maar waar sta je vandaag met al je goede voornemens? Gaat het zoals verwacht en zie je al resultaat of ben je gezwicht...

Lees meer
Recept: Yoghurtijs met bosvruchten en verse munt

Recept: Yoghurtijs met bosvruchten en verse munt

Ingrediënten: 600 ml magere yoghurt 275 gram bosvruchten 2 eetl Stevia poeder 1 takje verse muntBereiding: Giet de magere yoghurt in de blender en voeg vervolgens 250 gram bosvruchten en de Stevia poeder toe. Meng het geheel dusdanig dat er geen wit van de yoghurt...

Lees meer

Reviews

Petra

Al een tijd zat ik niet lekker in mijn vel, te zwaar en weinig energie. Ik had al van alles zelf geprobeerd om beter te gaan eten en meer te gaan bewegen, maar ik concludeerde dat een stok achter de deur voor mij toch wel beter zou zijn.

Ik heb een eigen zaak en ben meer dan fulltime aan het werk. Hierdoor heb ik weinig tijd om uitgebreid te gaan koken voor mijzelf naast mijn gezin of om uren in de sportschool door te brengen. Ik ben gaan zoeken naar een verantwoorde manier om fitter te worden zonder ingewikkeld dieet of sportroutines. Ik kwam uit bij VEM in Tiel. Afvallen door gewoon te eten, gezonde keuzes te maken en het activeren van je vetverbranding met supplementen zoals aminozuren (net als Maxima 😉). In combi met de personal training van 20 minuten val je af met behoud van je spiermassa waardoor je strak in je vel blijft!

Ik volg nu 3 maanden een combinatie van voedingsbegeleiding en sporten: 20 minuten aan het EMSapparaat. Ik ben 11 kilo afgevallen en voel me veel fitter, nu al!

Marjolein is een hele fijne dame, die veel uitleg geeft, met je meedenkt en je opzweept tijdens het branden van je spieren bij de workout “Kom op, houd vol!”.

Het wegen is bijzonder omdat we veel minder letten op het gewicht, maar veel meer op de hoeveelheid vetmassa die eraf is en spiermassa die erbij komt. Elke week krijg je een mooie uitdraai mee met allemaal grafiekjes. Het sporten is 20 minuten knallen, aan het EMS apparaat. Het is niet uit te leggen hoe het voelt, als de puls aangaat trekken al je spieren strak, waardoor simpelweg je arm optillen al zwaar is. Na 20 minuten voel je dat je heel flink gewerkt hebt en daarna heb ik altijd spierpijn. Marjolein weet dan ook altijd je randje op te zoeken en de training aan te passen aan je veranderende lichaam.

Ik raad iedereen deze methode aan, het is heel eenvoudig te doen naast je drukke leven!

Rene & Carolien

Gister n proeflesje gedaan en meteen laaiend enthousiast!! Marjolein is n topper,super vriendelijk en n top begeleiding..Voelt meteen heel vertrouwd waardoor t sporten ook echt kei leuk is meteen. Het 1 op 1 is ook echt super fijn en maakt t enorm laagdrempelig.

Zou het gewoon eens proberen als je twijfelt, ik heb mezelf iig meteen ingeschreven gister en kijk uit naar de volgende lessen…

Sacha

Ik heb een proefles gevolgd bij Vem Vitaal met het apparaat van Body Tec. Wist niet goed wat ik moest gaan verwachten, maar was erg benieuwd naar deze manier van trainen.

Wel een beetje zenuwachtig voor de les, omdat je toch met stroom gaat werken. Verstandelijk weet je dat het echt geen kwaad kan, maar toch zelf maar eerst ervaren. En daarbij komt ook nog dat ik al maanden niet heb gesport. Benieuwd hoe mijn lichaam gaat reageren.

Marjolein, de personal trainster, legde alles rustig en duidelijk uit. Waardoor de spanning al minder werd. Voor de training moet je speciale kleding aan en daarna trek je het pak met elektroden aan. Je krijgt ook losse electroden bij je benen en armen. De elektroden worden nat gemaakt, zodat dit beter de stroom geleid. Beetje fris bij het aantrekken. Maar daar voel je verder niets meer van.

Dan aansluiten aan het apparaat en even wennen aan de stroom per gebied. Benen-buik-rug-borst en armen. Dan start de training. Je maakt makkelijke bewegingen vanuit stand. Je voelt de stroom nog beter terwijl je je spieren aanspant. Soms lijkt het wel alsof je door stroop heen beweegt. Na 20 minuten zit de training er alweer op.

Je voelt zeker dat je een training hebt gehad, maar je zweet haast niet. Je kunt zo weer omklede en door naar een feestje of andere afspraak. Kost zo weinig tijd.

Ik was zeker benieuwd hoe mijn lichaam verder zou reageren. En of ik spierpijn zou krijgen. De volgende dag voelde mijn lichaam goed aan, beetje vermoeide spieren. Een prettig gevoel, je hebt echt gesport. De tweede dag kreeg ik spierpijn, precies de spieren die ik getraind had. Was een fijne ervaring, zeker na zo lang niets gedaan te hebben.

Deze manier van trainen spreekt me erg aan. Weinig belasting op je gewrichten en een totale training voor je spieren. Ook is de tijdsinvestering klein. Ik zou dit aan iedereen aanraden. Iedereen kan dit doen, zeker ook als je klachten hebt. Er komt weinig kracht op je gewrichten en je hoeft niet te springen etc.

Wat me ook erg aanspreekt is de persoonlijke begeleiding. Je bent alleen met de trainster bezig. Zij weet je echt te motiveren om maximaal je best te doen.

Succes allemaal!

Bart

Dankzij de samenwerking met Marjolein wist ik al het e.e.a. over EMS Bodytec, maar nog niet genoeg en dus was het tijd voor een introductieles bij VEM Vitaal.

Na een uitgebreide uitleg over de trainingsmethode en over wat ik kon verwachten, hielp Marjolein me met het pak en vertelde ze stapsgewijs meer over wat er komen ging. Dat vond ik fijn. Ook na de start en tijdens de training zelf was de professionele en vriendelijke begeleiding van Marjolein erg welkom. Marjolein weet waar ze over praat en omdat ze er zelf al meer dan 15 jaar mee werkt, wist ik dat ik in goede handen was.

De training zelf was erg fijn. Een beetje onwennig in het begin maar het ging al ging het beter. En ondanks dat ik al veel sport, had deze EMS Bodytec-training toch een behoorlijke impact op mijn lichaam en merkte ik dat ik ook écht gesport had. En dat was voor mijn gevoel toch gek, aangezien ik bijna niet van mijn plaats kwam én er maar enkele minuten voorbij waren gegaan.

De EMS Bodytec-training doet wat het belooft, dat heb ik nu zelf ondervonden. Neem zelf een proefles, ik raad het je zeker aan!

Alexandra

Dankzij de samenwerking met Marjolein wist ik al het e.e.a. over EMS Bodytec, maar nog niet genoeg en dus was het tijd voor een introductieles bij VEM Vitaal.

Na een uitgebreide uitleg over de trainingsmethode en over wat ik kon verwachten, hielp Marjolein me met het pak en vertelde ze stapsgewijs meer over wat er komen ging. Dat vond ik fijn. Ook na de start en tijdens de training zelf was de professionele en vriendelijke begeleiding van Marjolein erg welkom. Marjolein weet waar ze over praat en omdat ze er zelf al meer dan 15 jaar mee werkt, wist ik dat ik in goede handen was.

De training zelf was erg fijn. Een beetje onwennig in het begin maar het ging al ging het beter. En ondanks dat ik al veel sport, had deze EMS Bodytec-training toch een behoorlijke impact op mijn lichaam en merkte ik dat ik ook écht gesport had. En dat was voor mijn gevoel toch gek, aangezien ik bijna niet van mijn plaats kwam én er maar enkele minuten voorbij waren gegaan.

De EMS Bodytec-training doet wat het belooft, dat heb ik nu zelf ondervonden. Neem zelf een proefles, ik raad het je zeker aan!

Ronalda
Lettie

Ontzettend leuke personal trainster 🤗👌
Laat de mens in zijn waarden en weet positiviteit over te brengen.

Annemiek

Eerste instructieles gehad. Zeer goed bevallen. Persoonlijke aandacht in een heel fijne omgeving. Ik ga starten 👍🏻