VEM Vitaal & Marjolein

voeding, energie, motivatie

Over Marjolein

Ik coach graag mensen op een positieve manier om de “betere ik” van zichzelf te vinden, zodat zij zich blijer en gelukkiger voelen. Daarnaast leer ik ze hoe ze hun leefstijl op lange termijn kunnen aanpassen: ik laat ze zien hoe ze elke dag kunnen werken aan de drie meest belangrijke fundamenten van ieder mens: voeding, energie en motivatie.
Op deze manier is het aanpassen van je levensstijl geen kunstje en een korte termijn oplossing, maar wordt de nieuwe leefstijl door jou omarmt en één met jezelf.

v

NIKS IS ÓNMOGELIJK
DUS ÁLLES IS MOGELIJK

Wie is Marjolein?

Ik ben Marjolein Koenen, een Tielse Surinaamse Nederlander. Personal trainer, gewichtsconsulent, bewegings- en leefstijlcoach, vitaalcoach.

 

Leerschool

Vijftien jaar lang heb ik mijn eigen sportschool gedraaid. Maar de dagelijkse, fysiek zware lessen eisten hun tol. Enorme gewrichtsblessures waren het gevolg. Doorgaan was dus geen optie meer voor mij.

Ik moest eerst tot de kern komen, begrijpen waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en welk gevoel ik juist niet wilde voelen. Ook moest ik inzien wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik heb vooral geleerd om mezelf lief te hebben. Dit is een ongoing proces, het stopt nooit.

 

Vaak zijn heftige ervaringen en deze inzichten een keerpunt in je leven.
Mijn zus, fysiotherapeut, wees me op dat moment op de EMS Bodytec methode, waarin je in 20 minuten een totale body-workout doet, zonder lichaam zwaar te belasten.

Al direct was ik enthousiast over deze manier van trainen. Ik voelde me fitter, sterker, mijn huid werd strakker, ik bouwde spiermassa op en dat met slechts één tot twee keer per week 20 minuten trainen.

Inmiddels had ik een prima baan als sales manager, maar ik verlangde terug naar het soort werk waarvoor ik was opgeleid en waar mijn passie lag: anderen helpen om fit, gezond en gelukkig te worden en te blijven. Mijn absolute drijfveer.
En… Zo ontstond VEM Vitaal.
VEM staat voor mij voor mijn 3 fundamenten in leven:

 

Als vitaal coach begeleid ik mensen in het bereiken van een betere vitaliteit. Een vitaal gevoel ontstaat niet alléén door een gezonde leefstijl. Daarom bied ik naast de EMS Bodytec trainingen ook het afslankprogramma New Figure aan.
Maar het ontstaat ook door een duidelijk doel in je leven, fijne mensen om je heen en een positieve blik op de wereld. Bij mijn coaching komen al deze aspecten aan bod. Het is een leerproces.

Ik help jou je levensstijl aanpassen, zodat het geen kunstje en een korte termijn oplossing is, maar zodat deze nieuwe leefstijl door je omarmt wordt en één met jezelf.