Reinig je lichaam met de VEGANFLEX kuur 

One step closer to your ultimate goal

Gezondheid, vitaliteit en een goede weerstand staan bij veel mensen op nummer 1. Uit de laatste wetenschappelijke inzichten blijkt dat veel plantaardige voeding – en regelmatig volledig Vegan eten – een sterk gezondheids- en weerstandsondersteunend effect heeft. Met Vegan Flex bereik je dat al in 10 dagen!

 

Meer energie door detox

Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat inname van veel plantaardig voedsel het lichaam efficiënt ontgift en zorgt voor meer energie en een mooiere huid.

In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies

In vier dagen bouw je de inname van dierlijke eiwitten af, vervolgens eet je vier dagen vegan (volledig plantaardig) en bouw je de laatste twee dagen je inname van dierlijke eiwitten weer op. Het resultaat is ontgifting en gewichtsverlies.

Verbeterde weerstand

Flexibel vegan eten, regelmatig sporten en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam ondersteunen zorgen voor meer vitaliteit en weerbaarheid tegen westerse welvaartsziektes.

WAT IS VeganFlex?

In het westen eten we veel dierlijke producten en er is overvloed aan allerlei voedingsmiddelen die we lekker vinden. Vooral de dierlijke vetten zorgen voor allerlei kwalen zoals overgewicht, vermoeidheid en een verstoring van de balans in het immuunsysteem. 

Vegan Flex is een wetenschappelijk praktische voedings- en detoxmethode voor gewichtsverlies, ontgifting en anti-aging. Door het verlagen van vetoplosbare gifstoffen en een aantal dagen volledig vegan schakelt het lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon. Dit proces wordt versterkt door ontgiftende supplementen. Zonder dat je minder calorieën inneemt zorgt Vegan Flex voor vetverlies en krijg je juist energie.

hoe werkt VeganFlex?

Veganflex RESULTATEN:

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox in combinatie met lichaamsbeweging, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je Fittergy Coach stelt voor jouw Vegan Flex een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Na de 10 dagen heb je jouw lichaam ontgift, ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

HOE WERKT HET?
Je koopt je Veganflex by Fittergy pakket online of in de VEM Vitaal studio. Er wordt een coach voor je geselecteerd. Je krijgt je Veganflex pakket thuisgestuurd. Je Coach neemt contact met je op voor een intake en stelt een persoonlijk protocol voor je op.
Samen aan de slag! Je Coach ondersteunt je dagelijks met Online/ Digitale begeleiding

KEEP THE SWITCH

Je kunt eenvoudig jouw Vegan Flex resultaten onderhouden door minimaal twee dagen (48 uur) per week volledig plantaardig te eten, in combinatie met lichaamsbeweging.

Na de 10-daagse Vegan Flex by Fittergy kuur kan jouw Fittergy Coach je helpen met een persoonlijk advies om je switch te behouden. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon of sport intensiteit. Ook kun je de Fittergy voedingssupplementen (o.a. resveratrol, greens en cellshield) blijven gebruiken.